Podrška za odabir proizvoda

Vrsta proizvoda
Farmaceutski
Miele sredstva za pranje rublja by Miele

Miele sredstva za pranje rublja

Sredstva za pranje i njegu Vašeg rublja.

 • za higijensku čistoću perilica posuđa i perilica rublja. Uklanja masnoće, bakterije i nastale neugodne mirise Učinkovito temeljito pranje - Posebna Miele formulacija Koristiti 1-3 puta godišnje

  99,00 kn
 • za higijensku čistoću perilica posuđa i perilica rublja. Uklanja masnoće, bakterije i nastale neugodne mirise Učinkovito temeljito pranje - Posebna Miele formulacija Koristiti 1-3 puta godišnje ​Najbolja njega za dugogodišnju pouzdanost

  105,00 kn
 • Srestvo za čišćenje za TwinDos sustav za doziranje. Za ispiranje TwinDos vodova za doziranje Korištenje dulje korisničke stanke (min. 2 mjeseca) Potrebno primijeniti prije izmjene proizvoda Osigurava optimalnu funkciju autmatskog sustava za doziranje Visoko učinkovito - za 4-5 pranja

  89,00 kn
 • Srestvo za čišćenje za TwinDos sustav za doziranje. Za ispiranje TwinDos vodova za doziranje Korištenje dulje korisničke stanke (min. 2 mjeseca) Potrebno primijeniti prije izmjene proizvoda Osigurava optimalnu funkciju autmatskog sustava za doziranje Za oko 5 ciklusa pranja Za sve Miele W1 perilice rublja s TwinDos opcijomTwinDosČisto kao nikad...

  102,00 kn
 • 10 kapsula Home Savršena nadopuna za posebne primjene. 3 WoolCare i 2 SilkCare kapsule za osjetljivo rublje 2 kapsule za perje za jastuke ili tekstile punjenje s perjem. 3 Booster kapsule protiv tvrdokornih mrlja Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  89,00 kn
 • 10 kapsula omekšivača AQUA Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za frotir. Za mekoću rublja Svježi, prirodni miris AQUA - njega, svježina mirisa i dubinska čistoća  Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  57,00 kn
 • 10 kapsula omekšivača COCOON Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za frotir. Za mekoću rublja Svježi, prirodni miris COCOON — za trenutke ispunjene tišinom i mirom Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  59,00 kn
 • 10 kapsula omekšivača NATURE Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za frotir. Za mekoću rublja Svježi, prirodni miris NATURE — cvjetne arome i prirodna ravnoteža Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  59,00 kn
 • 10 kapsula Outdoor Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za Outdoor odjeću. 8 Outdoor i 2 kapsule za impregniranje Outdoor kapsule čiste i njeguju boje Kapsule za impregniranje štite od vlage, vjetra i prljavštine Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  149,00 kn
 • 10 kapsula Sport Kapsule - savršena nadopuna za posebne primjene. Za sportsku odjeću. Neutralizira mirise zahvaljujući upijanju mirisa  Čisti i njeguje prozračnu, obojanu sportsku odjeću Održava oblik tekstila - čak i flisa Nema predoziranja, točno je na mjeru. Za 10 pranja. Jednostavno savršeno pranje. S Miele.

  67,00 kn
 • Dvokomponentno sredstvo za pranje za obojano i bijelo. Za intenzivne boje i besprijekornu bjelinu rublja Savršeno uklanjanje mrlja čak pri nižim temperaturama Kod automatskog doziranja ne možete prekoračiti količinu Visoko učinkovito - za 37 pranja • Dvokomponentno sredstvo za pranje za obojano i bijelo. Za intenzivne boje i besprijekornu bjelinu rublja Savršeno uklanjanje mrlja čak pri nižim temperaturama Kod automatskog doziranja ne možete prekoračiti količinu Visoko učinkovito - za 50 pranja Jednostavno savršeno pranje. S Miele.