Uvjeti kupnje


Dobrodošli u Miele Centar-Moderator
Naša osnovna želja i interes je da kupcu ponudimo što kvalitetniji proizvod po što prihvatljivijoj cijeni.
Uz sve ponuđene proizvode nastojimo dati kvalitetnu sliku i tehnički opis proizvoda. Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.

Miele Centar-Moderator Internet stranice (www.mielecentar-moderator.hr) mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.


Upiti

Proizvodi iz kataloga Miele Centar-Moderator može se postaviti direktno mailom putem gumba "Pošalji upit za ...".  Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.Sigurnost na stranici
Obvezujemo se da primljene podatke nećemo davati trećim osobama. Svi primljeni podaci koriste se samo za realizaciju narudžbe. Povrat ili reklamacija Miele Centar-Moderator se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.mielecentar-moderator.hr.


Kupac ima pravo reklamirati neispravnu robu ili vratiti robu u roku od 14 (četrnaest) dana. U tom slučaju kupac je dužan vratiti robu u originalnoj ambalaži, nakon čega će prodavatelj u roku od 3 (tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade ili vratiti novac kupcu. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo rado prihvatiti Vaša pitanja, komentare, kritike ili lijepe rijeći.
Telefon : +385 52 433 617, +385 97 6523 101
Mail: info@mielecentar-moderator.hr

Ostali uvjeti kupnje
Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.

Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvu sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članu 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Svu robu šaljemo s računom (u pravilu u kutiji). Preporučujemo proizvod prije preuzimanja pregledat te ukoliko je vidljivo oštećenje sa djelatnikom sastaviti ZAPISNIK O OŠTEĆENJU POŠILJKE.


EU platforma za online rješavanje sporova

Proizvodi dodani u listu želju
Product added to compare.

mielecentar-moderator.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice mielecentar-moderator.hr slažete se sa korištenjem kolačića.