Jednostavno savršeno pranje. Uz Miele.

Programi pranja danas se znatno razlikuju od proizvođača do proizvođača. Stoga obična sredstva za pranje ne postižu iste rezultate u različitim perilicama posuđa. Stoga Miele ima specijalna sredstva za pranje za Miele perilice posuđa. Svi sastojci su savršeno usklađeni s Miele perilicama posuđa i njihovim posebnim programima.

Mirisna obrada Vašeg rublja

FragranceDos tijekom sušenja rublje prožima Vašim omiljenim mirisom. Svoje rublje iz sušilice ne vadite samo meko već i ugodnog mirisa. Jednostavno odaberite svog favorita iz našeg velikog izbora različitih mirisa. Okretanjem umetaka za mirise lako određujete intenzitet mirisa. Tako možete individualno podešavati čak i ako mijenjate programe. Uživajte u ugodnom doživljaju mirisnog rublja – upravo onako kako što želite.

Najbolja njega za dugogodišnju pouzdanost.

Miele kućanski uređaji ističu se prvorazrednom kvalitetom, visokim stupnjem funkcionalnosti i bezvremenskim dizajnom. Miele proizvodi za njegu jamče savršenu njegu Vaših Miele uređaja. Razvijeni su i ispitani su u Miele laboratorijima u suradnji s odabranim proizvođačima.

Proizvodi dodani u listu želju
Product added to compare.

mielecentar-moderator.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice mielecentar-moderator.hr slažete se sa korištenjem kolačića.