Otprema i reklamacije

 

Otprema

Naručeni proizvodi su pakirani u originalnoj ambalaži, odnosno pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnici tvrtke koja vrši dostavu).

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.Naša ponuda za isporuku na kućnu adresu

  • Kućanske uređaja dostavljamo prema željenom terminu od ponedjeljka do petka.
  • Naš kvalificirani tim stručnjaka i vanjskih suradnika donosi Vam Miele proizvode na predviđeno mjesto ugradnje.
  • Podrazumijeva se uklanjanje ambalaže i zbrinjavanje materijala za pakiranje kako bi Vi neometano mogli koristiti Vaš Miele uređaj.

U okviru isporuke i ugradnje Vaših novih Miele kućanskih uređaja, prema Vašim željama, zbrinut ćemo propisno Vaš stari uređaj. Na taj način možete odmah profitirati od novog kućanskog uređaja - ostatak ćemo mi preuzeti za Vas.

 

Rokovi isporuke

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja, te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana. Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Uobičajeni rok isporuke je do 5 radnih dana po potvrdi narudžbe.

 

Povrat ili reklamacija

Miele Centar-Moderator se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.mielecentar-moderator.hr.

Kupac ima pravo reklamirati neispravnu robu ili vratiti robu ako nije zadovoljan  u roku od 14 ( četrnaest ) dana. U tom slučaju kupac je dužan vratiti robu u originalnoj ambalaži, nakon čega će prodavatelj u roku od 3 (tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade ili vratiti novac kupcu.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo rado prihvatiti Vaša pitanja, komentare, kritike ili pohvale.

 

Miele Centar-Moderator, adresa poslovnice: Mate Vlašića 45a, 52440 Poreč
tel: +385 (0)52 433 617 
gsm: 097 6523 101
info@mielecentar-moderator.hr
Proizvodi dodani u listu želju
Product added to compare.

mielecentar-moderator.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice mielecentar-moderator.hr slažete se sa korištenjem kolačića.